Mercedes-Benz відмовляється від кросовера EQC на користь седана з запасом ходу понад 700 км

Компанія Mercedes-Benz кілька років тому випустила кросовер EQC. Але ця модель не стала популярною. Принаймні вона досі не дісталася американського ринку, який багато виробників вважають ключовим. Німецька компанія офіційно заявила, що Mercedes-Benz EQC 2024 трансформується в зовсім іншу машину.

Підпишись на нас:

За чутками, наступною новинкою німецької марки, яка вийде із таким індексом, буде седан. На це вказують і нещодавно опубліковані фотографії, на яких зображений прототип електрокара в такому кузові. Однак є ймовірність, що Mercedes відмовиться від індексу EQC на користь іншої назви. За чутками, майбутня новинка багато чого запозичить у концепту Vision EQXX. Зокрема, це будуть конструктивні рішення, які покращать аеродинаміку кузова.

Можливо, що майбутній EQC зможе проїжджати понад 700 кілометрів. Подібний запас ходу було оголошено для зазначеного концепту. Для досягнення такого показника Mercedes застосує нові акумулятори з низькою витратою енергії. В основу майбутнього седана ляже платформа MMA.

Кросовер EQC

Очікується, що німецька новинка дебютує ближче до 2026 року. Більш детальну інформацію компанія поки що не розкриває. Цікаво те, що на базі тієї ж платформи можуть створити аналогічний по виконанню седан.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: