Представлена нова компактна система ППО Tridon Mk2: значний прогрес у вогневій потужності та оперативних можливостях

Компанія Chess Dynamics оголосила про успішну співпрацю з BAE Systems Bofors над елементом керування вогнем нового Tridon Mk2. Ця 40-мм зенітна система нового покоління представляє значний прогрес у вогневій потужності та оперативних можливостях, об’єднуючи досвід Chess Dynamics у сфері спостереження, управління вогнем і точного позиціонування.

Підпишись на нас:

Створений на основі оригінальної системи Tridon, Tridon Mk2 відомий своєю надійністю та розширеними можливостями для подолання широкого спектру загроз, від безпілотників до літаків. Система забезпечує безпеку та захист військових сил та цивільної інфраструктури на великих територіях. Точність Chess Dynamics у передачі координат цілі в режимі реального часу на Tridon Mk2 була вирішальною для його ролі в наземній ППО.

Система управління вогнем Tridon Mk2 є варіантом системи протиповітряної оборони (AD) Chess Dynamics Hawkeye. Система Hawkeye AD об’єднує тепловізор високої чіткості та денні телевізійні датчики з високопродуктивним лазерним далекоміром, усі вони встановлені на динамічному позиціонері з прямим приводом. Завдяки інтегрованому трекеру Hawkeye AD надає точні 3D-координати як повітряних, так і надводних цілей системам управління вогнем або бойовим системам.

Девід Тадденхем, керуючий директор Chess Dynamics, висловив гордість за співпрацю з BAE Systems Bofors у цьому важливому проекті. Він підкреслив давнє партнерство між Chess Dynamics і BAE Systems і його роль у розробці провідних наземних технологій протиповітряної оборони та можливостей за допомогою Tridon Mk2.

Ця співпраця підкреслює прихильність Chess Dynamics і BAE Systems Bofors надавати передові захисні рішення, які відповідають потребам сучасної війни, що постійно розвиваються. Chess Dynamics, дочірня компанія групи Cohort, є надійним постачальником обладнання та систем для лідерів оборони та головних підрядників з 2005 року. Компанія пропонує інтегровані рішення для спостереження, управління вогнем і точного позиціонування для наземних і морських застосувань, включно з системи захисту дронів і рішення для обробки відео та зображень у реальному часі під брендом Vision4ce.

Партнерство між Chess Dynamics і BAE Systems Bofors відображає спільну відданість інноваціям і досконалості в оборонних технологіях, гарантуючи, що система Tridon Mk2 забезпечить розширені робочі можливості для своїх кінцевих користувачів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: