Kia кардинально оновить представницький седан K8

У мережу просочився документ, в якому називається точна дата дебюту нового Kia K8 2025 року. На додаток до цього було опубліковано його рендерні зображення. Презентація моделі має відбутися вже 25 липня. Kia також встановила цільовий показник виробництва автомобіля на рівні 65 000 одиниць, що на 20 000 більше щодо актуального K8.

Підпишись на нас:

Судячи з зображення, дизайн автомобіля буде кардинально перероблено. Передня частина седана буде виконана в стилістиці Sorento і K4, який теж готується до оновлення. При цьому технічні характеристики корейської моделі не зазнають радикальної модернізації. Виробник лише підвищить ефективність двигунів і, швидше за все, розширить електричну гаму для варіанта HEV, щоб K8 залишався конкурентоспроможним у своєму сегменті.

новий Kia K8 2025 року

Інтер’єр седана також буде натхненний Sorento. Усередині з’являться подвійні дисплеї з зігнутого скла, нове рульове колесо в стилі EV9 і покращені асистенти водія і системи безпеки. Всі ці зміни повинні зробити седан більш комфортним та підвищити якість водіння. Як уже говорилося, дебют автомобіля у себе на батьківщині у Південній Кореї має відбутися 25 липня. До європейського та американського ринків автомобіль дістанеться наприкінці поточного року. Новинка має стати серйозним конкурентом для Hyundai Grandeur.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: