Новий Smart #5 буде найбільшим автомобілем у лінійці марки: проїде до 740 км без АЗС

Підпишись на нас:

Китайські ЗМІ повідомляють, що новий Smart #5 2025 буде офіційно представлений вже 28 серпня. Раніше виробник представив концепт цієї моделі. А трохи згодом у Мережі з’явилися «живі» фотографії електричного кросовера. Вони були розміщені на сайті китайського Міністерства промисловості та інформаційних технологій. І виявилось, що серійна модель не все візьме від концепту.

новый Smart #5

Автомобіль отримав досить оригінальну головну оптику, внутрішнє наповнення якої виконане у вигляді двох горизонтальних смуг. Фари поєднані за допомогою світлової стрічки. На передньому бампері є срібляста захисна вставка, що робить кросовер більш схожим на позашляховик. На кормі встановлені наскрізні ліхтарі, які формою повторюють головну оптику. Також тут є аналогічна вставка на бампері. Додатково автомобіль можна буде модернізувати за рахунок різних опцій, наприклад відкритої платформи на даху.

Габарити паркетника становлять 4705х190х1705 мм на відстані між осями 2900 мм. Таким чином, новинка буде найбільшою моделлю Smart у лінійці. Автомобіль запропонують покупцям в одно- та двомоторній версіях. Потужність першої модифікації складає 339 або 363 л. У двомоторному виконанні передній двигун видає 224 к.с., а задній – 363 або 421 к.с. Крім того, електричному кросоверу запропонують акумулятори ємністю 76 чи 100 кВт/год. Дальність ходу автомобіля в залежності від конфігурації досягатиме 570, 660, 670, 720 та 740 км.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: