Конкурент RAV4 від Renault готують до першого оновлення: на нього чекають великі зміни

Підпишись на нас:

Компанія Renault випустила кросовер Austral у 2022 році. Проте зараз вона вже готує автомобіль до першого оновлення. Причому, судячи з інформації, що надходить, Renault Austral 2025 року переживе досить серйозну модернізацію. Це, ймовірно, обумовлено тим, що французька модель представлена ​​у висококонкурентному ринку, і вона не справляється із тиском однокласників.

Кросовер Renault Austral

Прототип кросовера нещодавно вийшов на дорожні випробування. Поки що французька модель вкрита щільним камуфляжем, який не дає розглянути навіть форму передньої та задньої оптики. Але, мабуть, виробник обмежиться точковими змінами. Austral, як очікується, перероблять у стилі останніх новинок французької марки. Зокрема, Renault має перенести на цей кросовер дизайн Rafale.

Оновлення кросовера Austral

Не виключено, що французька компанія також точково обновить салон кросовера. Проте, найімовірніше, більше змін зазнає технологічна частина, оскільки у цьому напрямі розвитку автотранспорту спостерігається жорстка конкуренція.

За замовчуванням новий Austral, як і раніше, буде оснащуватися бензиновим мотором, який злегка електрифікують. У середніх комплектаціях з’явиться повноцінний гібрид. Усі двигуни відповідатимуть жорсткішому стандарту Євро-7. Авто, ймовірно, дебютує не раніше 2025 року. Причому, з чуток, його представлять улітку.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: