Kia починає продажі «замінника» Soul: оголошено ціни та оснащення нового кросовера EV3

Новий електричний кросовер Kia EV3 2024 готовий штурмувати дилерські центри. Автомобіль отримав досить привабливий стартовий цінник. Завдяки цьому він стане серйозним конкурентом Peugeot E-2008, а також чудовою заміною Kia e-Soul. На іспанському ринку вартість корейської моделі стартує з позначки 33 500 євро, що за поточним курсом еквівалентно 1,5 млн гривень.

Підпишись на нас:

Новий EV3 – це електричний паркетник останнього покоління. Ця компактна модель побудована на базі архітектури e-GMP, призначена виключно для машин з батарейним живленням. За 33500 євро покупці зможуть взяти початкову версію автомобіля, дальність ходу якої перевищує 400 км. І це серйозний удар не тільки по згаданому вище Peugeot, а й по Opel Mokka Electric, Jeep Avenger, MG ZS EV та Fiat 600. Взагалі у цьому сегменті сьогодні спостерігається дуже жорстка конкуренція.

Кросовер Kia EV3 2024

Лінійка корейської моделі включатиме два АКБ. Стандартна версія оснащена літій-іонним акумулятором ємністю 58,3 кВт/год, а модифікація Long Range – батареєю на 81,4 кВт/год. Обидві АКБ працюють у тандемі із двигуном потужністю 204 к.с. при 283 Н*м. Автомобіль оснащений передньопривідною трансмісією та може розганятися до 100 км/год за 7,5 сек. Його гранична швидкість сягає 170 км/год. З базовим акумулятором кросовер може проїхати без заряджання до 429 км шляху, а з більш ємним – до 600 км.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: