Китай розробляє нову 155-мм колісну гаубицю для міжнародного ринку

Державне телебачення Китаю оприлюднило кадри, на яких зображено новітню 155-мм колісну гаубицю, розроблену для міжнародного ринку.

Підпишись на нас:

Удосконалена артилерійська система має шасі 4×4, потенційно модифіковану версію платформи Iron Horse від Beiben Heavy Duty Truck, і ствол 39-го калібру з гвинтовим затвором. Ця нова гаубиця продемонструвала стрільбу снарядами, подібними до традиційних снарядів «заохе», відомих своєю здатністю вести вогонь як прямою, так і непрямою наводкою.

Нова версія китайської вантажівки отримала назву PCL-181 (експортне позначення SH-15).

Китай розробляє нову 155-мм колісну гаубицю

Представлення цієї гаубиці підкреслює постійні зусилля Китаю щодо вдосконалення пропозицій військової техніки для глобальних покупців, обіцяючи розширені можливості та операційну універсальність. Сумісність системи з різними режимами стрільби та міцна конструкція шасі роблять її конкурентоспроможним доповненням до міжнародного ринку оборони.

Шасі 4×4 забезпечує високу мобільність, дозволяючи швидко розгортати артилерійську систему на різноманітній місцевості. Ця функція забезпечує швидкий час реагування та гнучкість у бойових ситуаціях.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: