Suzuki представила компактний повнопривідний позашляховик для міста

Офіційно представлений новий кей-кар Suzuki Spacia Gear 2025 року. Ця модель вийшла слідом за стандартним Spacia та модифікацією Spacia Custom. Незважаючи на те, що зовні нове покоління автомобіля може здатися знайомим шанувальникам марки, машина була повністю перероблена. Від попередника новинка успадкувала компактні габарити та риси кросовера.

Підпишись на нас:

Як і очікувалося, новий Spacia Gear виглядає дуже схожим на концепт Spacia Papa Boku Kitchen, продемонстрований на Токійському автосалоні 2024 року. Але при цьому кузов кей-кара повністю перероблений. Автомобіль відрізняється унікальним зовнішнім виглядом – круглими світлодіодними фарами, вертикальними прорізами на решітці радіатора та захисними пластинами, що робить японську модель схожою на мініатюрний джип.

кей-кар Suzuki Spacia Gear 2025 року

Ще автомобіль отримав рейлінги на даху та новий комплект 15-дюймових легкосплавних дисків, пофарбованих у сірий колір. Усередині єдина відмінність версії Gear від інших модифікацій – це оздоблення. Вона виконана у кольорах, натхненних природою. Також виробник використовував водовідштовхувальні тканини та міцне покриття для вантажного відсіку.

Приємним доповненням є наявність обігріву керма та USB-портів. Автомобіль можна доповнити різними аксесуарами, наприклад, протимоскітними сітками для дверей, багажником на дах, висувним тентом. Технічні характеристики новинки поки що не розкриваються. Але звичайна Spacia доступна з м’яким гібридом потужністю 48 або 80 л. у поєднанні з коробкою CVT та переднім або повним приводом.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: