Топ 5 кросоверів з надійними турбомоторами

Підпишись на нас:

Помилково турбомотор водії вважають не надто надійними, але якщо їх правильно експлуатувати, то ці авто будуть винятково надійними.

Volvo XC60

З 2008 року Volvo випускає невеликий кросовер Volvo XC60. Експерти відзначають двигуни серії Drive-E. Автомобіль XC60 має бензиновий турбомотор потужністю 245 к.с. З такою силовою установкою шведське авто може збільшити швидкість напрочуд швидко, в той час передачі перемикаються непомітно. Даний двигун має безліч позитивних відгуків.

Volvo V40 Cross Country

Топ 5 кросоверів з надійними турбомоторами

Вседорожній хетчбек від Volvo має двигун Drive-E. Експерти віддають перевагу версії з 1,5-літровим двигуном потужністю 152 к.с. Двигун даної лінійки має великий ресурс. Звісно, багато залежить від експлуатації, тому потрібно уважно стежити за рівнем мастила, якістю сальників колінвала та вчасно міняти ремінь ГРМ.

Geely Tugella

Топ 5 кросоверів з надійними турбомоторами

Експерти наголошують, що і китайські машини мають надійні турбомотори. Таким прикладом є кросовера Geely Tugella 2019 року. Бренд Geely співпрацює з Volvo, а результатом їх діяльності є кросовер Tugella. Дане авто має 2,0-літровим турбомотором потужністю 238 к.с. Цей мотор є аналогічним до попередніх, але має меншу потужність. Але це не значить, що двигун гірший.

Skoda Karoq

Топ 5 кросоверів з надійними турбомоторами

Моделі двигунів кросовера Skoda Karoq, що випускається з 2017 року, входять бензинові та дизельні мотори. Серед них є і 1.4 TSI турбомотор потужністю 150 к.с. Працівники сервісних центрів рекомендують стежити за водяним насосом, адже саме він найчастіше може мати збої в роботі.

Renault Duster

Топ 5 кросоверів з надійними турбомоторами

Бюджетний кросовер від Renault Duster. Авто має кілька силових агрегатів серед яких 1,33-літровий турбомотор TCe-150. Даний двигун вважається дуже надійним. Мінусів авто немає.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: