До дебюту готується новий просторий і недорогий кросовер MG Cloud

Підпишись на нас:

В Індії незабаром відбудеться офіційна презентація нового кросовера MG Cloud 2025 року. Ця модель є повною копією Baojun Cloud, яка порівняно давно вийшла на китайський ринок. Дана модель відрізняється компактними розмірами і, як очікується, коштуватиме близько 24 000 доларів. При цьому вона запропонує якісне та технологічне оснащення.

Кросовер MG Cloud

Британська новинка вийшла у електричному виконанні. Як очікується, технічно вона також буде повною копією Baojun Cloud. Китайська модель комплектується двома акумуляторами на вибір, які забезпечують запас ходу відповідно 360 та 460 кілометрів. З кожною батареєю пропонується лише один електромотор, який видає до 134 л. Він встановлюється на передній осі. Довжина кросовера становить 4295 мм, а розмір колісної бази сягає 2700 мм.

Новий кросовер MG Cloud

Тобто британська новинка вийде дуже компактною. Але завдяки конструктивним особливостям усередині неї буде багато вільного місця. За цим параметром вона буде найкращою у класі серед тих моделей, що сьогодні представлені в Індії.

З чуток, MG Cloud оснастять 15,6-дюймовим сенсорним екраном, панорамним склом, комфортними сидіннями та повним набором сучасних систем безпеки, включаючи активний круїз з контролем швидкісного режиму. Компанія MG поки що не розкриває точних термінів виходу новинки на ринок. Але вона має дебютувати до початку осені.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: