Знайшли ексклюзивну 45-річну «капсулу часу», яку вперше спробували помити

Підпишись на нас:

Цей Cadillac Eldorado 1978 року проїхав лише 209 миль (336 км), перш ніж хтось припаркував машину в сараї. Тепер це класичне персональне розкішне купе отримав, можливо, першу мийку в історії.

Подробиці

Цей Eldorado 1978 року випуску останнього модельного року дев’ятого покоління. Це гігантське купе. Власник детейлінг ательє Ammo NYC Ларрі Косілла через величезні розміри авто описує процес, як очищення двох автомобілів в одному кузові. Автомобіль має 5690 мм в довжину, для порівняння сучасний Escalade має по довжині 5382 мм.

Косілла має гідну відправну точку для очищення екстер’єру цього Cadillac. Воно брудне, але не пошкоджене. Більшою проблемою є деяке пошкодження фарби від попередньої спроби видалити сік. Процес ревіталізації займає деякий час, навіть з помічником, тому що є над чим працювати. Зрештою, кузов виглядає красивим.

У дев’ятому поколінні, Eldorado поставлявся з двигуном V8 об’ємом 500 кубічних дюймів (8,2 літра). Однак ця модель 1978 року має трохи менший – але все ще великий за сучасними стандартами – 6,96 літровий V8. Вихід становив лише 180 кінських сил і в авто встановлений триступінчастий автомат з приводом передніх коліс.

Мабуть, в сараї разом з машиною жили коти, які захищали її від мишачої навали. Однак вони зробили моторний відсік Cadillac своїм домом і мочилися всюди. На щастя, це відео не передає запаху.

В інтер’єрі основний акцент зроблено на комфорті пасажирів. Сидіння мають м’які на дотик подушки. Тут не потрібно було багато робити. Найбільше глибокого чищення потребували килими.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: