Китайська бюджетна копія матиме суттєву відмінність від Suzuki Jimny

Підпишись на нас:

Позашляховик Suzuki Jimny багато років залишався унікальною пропозицією у своєму сегменті, пропонуючи покупцям унікальний як зовні, так і технічно автомобіль. Але незабаром у нього з’явиться конкурент із Китаю. Щоправда, змагатися йому доведеться з «японцем» лише зовні, оскільки концепція у нього буде зовсім іншою.

Подробиці

Машину готує концерн SAIC. Її планують зробити не рамним позашляховиком, як Jimny, а кросовером. Причому електричним.

Довжина субкомпакту складе 3381 мм, ширина – 1685 мм, висота – 1721 мм, а розмір колісної бази виявиться рівний 2110 мм.

Baojun Yep

Приводити в рух аналог Jimny з Китаю має 68-сильний електричний двигун, встановлений на задній осі. Його максимальний крутний момент складе 140 Нм у передньопривідній версії.

У перспективі у Baojun Yueye буде і повнопривідний варіант із двома такими електромоторами. У результаті сумарна віддача силової установки моделі може бути дорівнює 136 «сил» і 280 Нм моменту.

Крім інформації про характеристики двигуна Baojun Yueye в Мережу виявилися злиті відомості про його тягову батарею. Місткість акумулятора кросовера складе 28,1 кВт/год, чого достатньо для того, щоб долати на одному заряді до 300 кілометрів за циклом CLTC.

Baojun Yep

Коли новинка SAIC вирушить до дилерських центрів поки невідомо. Перед цим вона має пройти процедуру сертифікації. Але китайські ЗМІ впевнені, що візуальний конкурент Suzuki Jimny може надійти у продаж на місцевому ринку до кінця 2023 року.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: