30 модернізованих бронетранспортерів Oncilla: що за машини отримали розвідники

Підпишись на нас:

Повнопривідні бронетранспортери 4х4 Oncilla, які розроблено спільними зусиллями України і Польщі встали на захист нашої держави.

Подробиці

В ГУР Міноборони України зробили заяву про отримання 30-ти таких БТР 16-го березня в Facebook, супроводжуючи дану заяву відео:

«Онцилла» був розроблений підприємством “Практика” в рамках програми модернізації бронетехніки Збройних Сил України. Цей бронетранспортер має колісну формулу 4х4 і володіє високою маневреністю та прохідністю на різних типах доріг.

«Онцилла» виготовляється у двох варіантах – базовому та модернізованому. Модернізований варіант Oncilla отримав значний набір покращень у порівнянні з базовою моделлю. Він оснащений новим двигуном, що дає більшу потужність і економію палива. Крім того, він отримав нову броню, яка забезпечує кращий захист від куль та осколків.

Модернізований Oncilla також оснащений новими електронними системами, включаючи контроль за стрільбою, термальну іміджингову камеру та систему нічного бачення. Він також має підвищену мобільність та готовність до виконання завдань у будь-яких умовах.

Загалом, модернізований бронетранспортер 4х4 Oncilla є сучасним і потужним засобом військової техніки, який здатен ефективно виконувати завдання в різних умовах бойових дій.

Представник конструкторського бюро «Берил» В. Левченко і Головне управління розвідки дякують компанії Trans Select з Польщі, яка виділила гроші для купівлі цієї і іншої бронетехніки для наших військових.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: