Панцерники MaxxPro вивезли з оточення українських бійців попри потужний артобстріл росіян

Підпишись на нас:

Броньовики MaxxPro змогли успішно евакуювати майже повністю оточених бійців ЗСУ, незважаючи на потужний вогонь артилерії окупантів. Підтверджувальне відео з’явилося в тг-каналі “Офіцер+”.

Подробиці

У ролику показано, як два MaxxPro швидко переміщаються польовою місцевістю поблизу українських позицій. Під потужним артобстрілом бронемашини дісталися до захисників і вивезли їх на відносно безпечну територію.

Секрет успіху – відмінна мобільність і феноменальна живучість MRAP-ів, вироблених компанією Navistar Defense. Бронекапсули цих машин мають два шари бронювання, перший з яких роздробляє кулі та осколки, а другий – зупиняє їх. Такий підхід забезпечує виживання MaxxPro після наїздів на міни та саморобні вибухові пристрої з масою вибухівки до 7 кіло в тротиловому еквіваленті.

Бронемашини MaxxPro вивезли з оточення українських бійців, незважаючи на потужний артобстріл окупантів

Покровський напрямок на Донеччині, де стався показаний на відео інцидент, продовжує залишатися одним із найбільш напружених на фронті. Основні зусилля окупантів сконцентровані на взятті Новоолександрівки та Желанного, де кількість ворожих атак деколи доходить до 30 на добу, зазначають у Генштабі ЗСУ.

Бронемашини MaxxPro вивезли з оточення українських бійців, незважаючи на потужний артобстріл окупантів

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: