Tesla Model 3 спалахнула зсередини під час руху по дорозі

Підпишись на нас:

Один із власників автомобіля Tesla забрав машину з кузовної майстерні і приблизно через десять хвилин пан Алі Хасан з Техасу помітив, що його Model 3 почала диміти. Після цього автомобіль перетворився на палаючий снаряд, який стояв на узбіччі дороги.

Подробиці

Ця маленька Model 3 прожила насичене подіями життя. У 2021 році вона потрапила у ДТП, у результаті якої передня частина отримала серйозні пошкодження. Згідно з повідомленнями власника, у серпні 2022 року автомобіль втратив задній бампер, ковпаки на колесах і отримав пошкодження днища. На жаль, пожежа, схоже, остаточно забила цвях у труну саме цієї Tesla. Але це було повною несподіванкою для його власника.

Пан Хасана надав коментар виданню Carscoops:

«На мій погляд, усе виглядало чудово. Поки я їхав по шосе, я помітив, що з правого пасажирського сидіння йде дим, і ситуація погіршувалася, поки я проїхав півмилі, щоб від’їхати на узбіччя з шосе».

Щодо першопричини пожежі, то вона поки не встановлена. Містер Хасан не звинувачує кузовний цех, але все ж визнає кореляцію. Ця подія сталася після того, як на СТО йому замінили датчики, які знаходяться зі сторони пасажира. Підозри, що виникла проблема з акумулятором водій авто відкидає.

Це здається розумним, враховуючи, що більшість пожеж пов’язаних з акумулятором електромобіля призводять до згорання всього авто. Те, що отримав Хасан, — це фактично вигорілий салон і майже недоторканий корпус автомобіля.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: