Продається 46-річний будинок на колесах, який офіційно визнано найшвидшим на планеті

Підпишись на нас:

Будинок на колесах GMC Kingsley 1977 року завдовжки 8 метрів офіційно є найшвидшим автофургоном класу A на землі, і він виставлений на продаж в Facebook.

Подробиці

Автомобіль, відомий як «MoHo», оснащений двигуном Chevrolet 502, 8,2 л, RamJet V8 з уприскуванням палива, який був випробуваний на динамометрі та видає 700 к.с. при 6000 об/хв. Він також має систему вологого азоту NX, головну передачу обмеженого ковзання з коефіцієнтом передачі 3,07, вихлоп Magnaflow і багато іншого.

MoHo був спонсорований компанією Hot Wheels, і завдяки широкому спектру модернізацій він зміг досягти максимальної швидкості 121,50 миль/год (201,97 км/год) на Бонневільській соляній площі.

Щоб забезпечити безпеку на високих швидкостях, MoHo має повністю хромований каркас безпеки, алюмінієві ковшеподібні сидіння з гоночними ременями безпеки та дискові гальма для всіх шести коліс. Він також має розроблені GMC передні та задні амортизатори, а також систему та компресор Ridetech Air Ride System, щоб підтримувати комфорт на дорозі.

Це важливо, тому що, незважаючи на те, що MoHo є найшвидшим транспортним засобом на землі та завойовує рекорди швидкості на легендарній Бонневільській соляній рівнині, він повністю дозволений на дорозі, оснащений покажчиками повороту та всім необхідним, щоб їздити безпечно.

Що стосується того, що його називають будинком на колесах, то він скоріш за все в цьому плані чисте полотно, ніж готовий кемпер, хіба що для комфорту вам достатньо розмістити всередині надувний матрац і все на тому.

Механічно та зовнішньо в відмінному стані цей автомобіль не такий вже й доступний. За нього просять 95 000 доларів. Хоча класичні кемпери GMC (з інтер’єром) можна придбати за значно нижчу ціну, але вони значно повільніші, а отже, значно менш круті.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: