Економічний кросовер Renault готується до свого першого рестайлінгу: новий дизайн та доопрацьовані двигуни

Кросовер Renault Austral 2025 буде ретельно доопрацьований. Компанія вже розпочала роботу над оновленням свого гібридного паркетника. Напередодні автомобіль було помічено під час тестових заїздів. Судячи з опублікованих у Мережі знімків, фейсліфтінг принесе з собою безліч новинок у галузі дизайну, технологічного обладнання та механіки.

Підпишись на нас:

Наразі Renault проводить літні випробування кросовера на півдні Європи. До цього в Мережі з’являлися зображення майбутнього паркетника. Вони в поєднанні з новими «шпигунськими» знімками дозволяють відкрити завісу таємниці над дизайном автомобіля. Зокрема, виробник сильно переробить передню частину кросовера. Таким чином, компанія хоче адаптувати модель до своєї нової мови дизайну. Його вже можна побачити на Renault Captur та Scenic E-Tech Electric.

Кросовер Renault Austral 2025

А ось під капотом сюрпризів не буде. Паркетник, як і раніше, пропонуватиметься виключно з бензиновими моторами. Ці двигуни будуть електрифіковані. Виробник запропонує полегшений гібрид MHEV і HEV, що самозаряджається. Зміни, внесені інженерами французької компанії в механіку, швидше за все, будуть спрямовані на скорочення рівня викидів. Офіційна презентація оновленого автомобіля має відбутися на початку 2025 року, але точну дату поки не оголошено. Однак до дилерських центрів новий кросовер дістанеться не раніше наступного літа.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: