Окупанти використовують на полі бою 700 наземних роботів, але ця цифра зросте втричі

Підпишись на нас:

Окупанти повідомили про нарощування виробництва наземних роботів. За словами пропагандистів, наразі почало вироблятись втричі більше техніки, а тому на тимчасово окуповані території України було поставлено близько 700 робототехнічних комплексів.

Окупанти використовують на полі бою 700 наземних роботів, але ця цифра зросте втричі

До цієї кількості входять і евакуаційні роботизовані машини, і колісні та гусеничні онлайн керовані платформи. Військове керівництво росії повідомило, що до кінця 2024 року буде зроблено ще близько 2500 робототехнічних комплексів.

Звісно, що такі перспективи здаються ілюзорними, з огляду на їх кількість. Адже за пів року більш ніж втричі наростити виробництво – здається нереальним. Однак окупанти не припиняють тестувати на полі бою різні види та типи техніки. Наприклад, 2023 рік цілком справедливо став роком дронів, а у 2024 році все більше уваги приділяється й наземній безпілотній техніці.

І хоча ворог збільшує потужності, однак один з українських виробників роботизованих платформ ствердужє, що Сили оборони України мають якісну перевагу у цьому сегменті.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: