Як виглядає український БТР “Новатор” після обстрілу під Бахмутом

Підпишись на нас:

Збройні сили України продовжують оберігати наші життя від окупантів, що нещадно знищують та руйнують все на своєму шляху. З найзапеклішої точки фронту до нас прийшла приємна новина – бронемашина вберегла життя наших воїнів.

Деталі

Як відомо, український БТР “Новатор” відпрацював на всі 100% та уберіг наших героїв. На фронті знаходиться безліч різноманітної техніки з різними місіями. Багато бронемашин потрапляють під обстріл, безліч понівечені та не підлягають відновлення, але головне, що вони рятують життя військовим.

Як виглядає український БТР "Новатор" після обстрілу під Бахмутом

У цивільних часто виникає питання: “Як снаряд може зіпсувати авто?”. Тому ми вирішили продемонструвати вам наслідки обстрілу бронеавтомобіля. Компанія “Українська бронетехніка” показала в мережі фото автомобіля “Новатор” після обстрілу неподалік міста Годин Яр, що на Бахмутському напрямку.

Як виглядає український БТР "Новатор" після обстрілу під Бахмутом

За даними військових, колона техніки була обстріляна з російського РСЗВ з касетними боєприсами. По фото видно, що бронеавтомобіль понівечений повністю, деяких бійців поранено, але, на щастя, їх життю нічого не загрожує.

Як виглядає український БТР "Новатор" після обстрілу під Бахмутом

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: