За кошти благодійного фонду ЗСУ отримало 100 пікапів

Підпишись на нас:

Відомий своєю волонтерською діяльністю фонд «Повернись живим» вже багато років допомагає Збройним силам України боротися з російським окупантом. Кошти на армію українці переводять цілодобово, адже фонд є надійним та зарекомендував себе якнайкраще.
За кошти благодійного фонду ЗСУ отримало 100 пікапів

Нещодавно стало відомо, що для артилерійських бригад ЗСУ придбано 100 пікапів. Благодійний фонд «Повернись живим» повідомив, що техніка вже працює на всіх напрямках фронту. За офіційними даними фонду техніка коштувала 98 мільйонів 567 тисяч гривень.

За кошти благодійного фонду ЗСУ отримало 100 пікапів

За повідомленням благодійного фонду ще 2 462441 гривень коштів витрачено на придбання 100 комплектів гуми для пікапів.

За кошти благодійного фонду ЗСУ отримало 100 пікапівЗавдяки цій техніці військовослужбовці можуть підвищити свою мобільність на полі бою. Ці 100 пікапів закриють потреби в легковому транспорті кожної 10 артбригади та артрозвідки ЗСУ.

За кошти благодійного фонду ЗСУ отримало 100 пікапівФонд також повідомив, що невдовзі українська армія отримає більше техніки. Придбано 38 пікапів завдяки спільній роботі компанії «Київстар» та її абонентів. Ці автівки будуть використані для евакуації поранених військових.

За кошти благодійного фонду ЗСУ отримало 100 пікапів
На сайті «Повернись живим» відбувається збір коштів на посилення зв’язку новостворених бригад Збройних сил України. Для цього буде придбано радіостанції, ноутбуки, камери, генератори, акумулятори, кабеля та інша техніка на суму 200 мільйонів гривень.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: