На українському авторинку з’явився купе-кросовер DS 4 з витратою палива менше 5 літрів

Підпишись на нас:

Новинка від від преміального підрозділу концерну Stellantis – до України надійшов купе-кросовер DS 4 другого покоління.

Подробиці

Авто мало з’явитися на українському авторинку у 2022 році, але за зрозумілих обставин цього не сталося. Новинка від DS 4 2023 у довжину 4400 мм на колісній базі 2675 мм. Стильний дизайн кросовера має грані та похилий дах.

Новинка виконана у позашляховому варіанті Trocadero Cross та спортивній версії Performance Line. Варіації авто мають також різний салон: позашляховик – має шкірний салон, а в спортивній версії – алькантар.

На українському авторинку з'явився довгоочікуваний преміальний купе-кросовер DS 4

Базова комплектація новинки має двозонний клімат-контроль, 10-дюймовий тачскрин, безключовий доступ, віртуальний щиток приладів, підігрів сидінь та керма, адаптивний круїз-контроль, утримання у смузі, автоматичне гальмування та контроль втоми водія. Версія Trocadero Cross додатково оснащена другим сенсорним екраном, електроприводом сидіння водія, системою розпізнавання дорожніх знаків, навігацією, моніторингом сліпих зон.

На українському авторинку з'явився довгоочікуваний преміальний купе-кросовер DS 4

Кросовер французького концерну має 1,6-літровий бензиновий турбомотор на 215 к. с. та 1,5-літровий 130-сильний турбодизель. Потужніша версія може за 8,8 с розігнатися до 100 км/год та досягти позначки 220 км/год. Приємнішою є витрата дизелю, що споживає лише 4,2 л/100 км.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: