Унікальний автомобіль Chrysler перетворили на дводверний пікап і продають за 44 500 доларів

Підпишись на нас:

Chrysler PT Cruiser є одним із найнетиповіших автомобілів, які коли-небудь були випущені, але екземпляр описаний нижче має унікальну особливість і він не схожий на стокове авто. Насправді його перетворили з хетчбека дивної форми на пікап.

Подробиці

PT Cruiser зараз виставлений на продаж через eBay за ціною 44 500 доларів США. Це великі гроші, якщо врахувати, що автомобілі цієї марки можна легко знайти менш ніж за 10 000 доларів.

Chrysler PT Cruiser

Цей PT Cruiser був модифікований вручну, і тепер він є дводверним пікапом. Продавець не надає жодних подробиць про те, хто створив і модифікував Chrysler, але зазначає, що нестандартне фарбування зроблено компанією House of Kolor і являє собою звичайне поєднання металевого помаранчевого та кремового кольорів. Фарба може не всім сподобатися, але вона точно вражає, і її неможливо проігнорувати.

Крім переобладнання пікапа та нової схеми фарбування, PT Cruiser отримав хромовану передню решітку радіатора, бічні вихлопні труби та прозорі бризковики. Оригінальний люк був збережений, але тепер він заблокований. Тюнер також оснастив його бічними вікнами Lexan.

Незважаючи на те, що перетворення на пікап, безсумнівно, виділяє Chrysler, у списку зазначається, що ключові системи безпеки, такі як ABS, контроль тяги та подушки безпеки, були відключені. Крім того, є той факт, що автомобіль міг бути пошкоджений до цього перетворення. На користь автомобіля є той факт, що він проїхав лише 8 600 миль (13 840 км).

Chrysler PT Cruiser

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: