Показали, як універсал Dacia перетворюють на бюджетний лімузин

Підпишись на нас:

Dacia Jogger є одним із найдешевших семимісних автомобілів на європейському ринку (від 20 363 доларів США). Він поєднує зовнішній вигляд кросовера з рівнем практичності мінівена. Додаткова трирядна компоновка румунської моделі має більше можливостей налаштування, ніж ви могли б подумати.

Подробиці

Один із власників показав, як перетворити авто на чотиримісний лімузин для тих, хто надає перевагу простору для ніг ззаду, але має обмежений бюджет.

В Jogger всі його сім сидінь призначені для дорослих. Однак, хоча простору для голови більш ніж достатньо для всіх, пасажири третього ряду мають обмежений простір для ніг. На щастя, є спосіб виправити це, як показано у відео нижче.

Сидіння другого ряду Dacia Jogger можуть складатися вперед, щоб забезпечити легкий доступ до сидінь третього ряду. Під час цього процесу стало помітно, що якщо ви тримаєте обидві сторони заднього сидіння, розділеного на 2+1, складеними, ви отримуєте стільки ж місця для ніг, скільки в лімузині, і чудовий панорамний вид на салон. У поєднанні з такими зручностями третього ряду, як підлокітники, підсклянники, розетка, задні вікна, що відкидаються, і високе положення – це сидіння може стати улюбленим для сидіння в Jogger.

Модульність кабіни стає в нагоді, коли у вас велика родина. Дуже вузький простір багажника об’ємом 160 літрів може бути проблемою, якщо всі сім сидінь встановлені на місці, але якщо ви перевозите менше людей, ви можете легко скласти та повністю зняти задні сидіння, створюючи велику площу для завантаження. П’ятимісна компоновка забезпечує щедрий багажник об’ємом 696 л, тоді як якщо ви використовуєте Jogger як двомісний, ви отримаєте місткість фургона 1807 л. Звичайно, є багато проміжних варіантів, оскільки ви можете пограти з понад 60 комбінаціями розташування сидінь.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: