Рідкісний автомобіль Chevrolet простояв 17 років в гаражі, що з ним сталося після мийки

Підпишись на нас:

Історія покинутого Chevrolet Cavalier Z24 повна таємниць і інтриг. Власник зник у 2006 році, залишивши машину, будинок і все своє майно. Машина роками простоювала, вкрита брудом і сміттям, і потребувала ретельного очищення всередині та зовні. Для виконання роботи було викликано детейлінг-студію WD Detailing, яка записала процес на відео.

Подробиці

Але перед цим коротка історія власника автомобіля. Судячи з відео, власник нібито безслідно зник. Ніхто, включаючи його роботодавця, не розмовляв з ним з того дня, як він піднявся з роботи і пішов. Службовий автомобіль, яким він користувався, зник разом із ним, а його особистий залишився.

Ще одна проблема: покинутий будинок розвалювався всередині. Щоб дістатися до автомобіля, їм довелося пройти через лабіринт із уламків і зрештою виявили червоний Chevy Cavalier.

Робота над очищенням була важкою і автомобіль пройшов через кілька етапів миття та полірування, щоб відновити блиск фарби. Крім того, інтер’єр потрібно було ретельно очистити від цвілі, серед іншого.

Крім того, команда детейлінгу зіткнулася з деякими проблемами, такими як іржаві двері Cavalier і розбите вікно. Їм довелося зняти дверну панель, щоб полагодити систему замка, а засувку капота потрібно було прорізати, щоб отримати доступ до моторного відсіку.

Незважаючи на це, команда змогла повернути Cavalier до життя. Машина виглядала новенькою після всіх цих процесів. Салон був очищений і дезодорований, а зовні сяяв, наче він щойно зійшов з конвеєра.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: