Hyundai готовить до виходу компактний кросовер за 240 000 грн

Підпишись на нас:

Нещодавно компанія Hyundai представила свій найменший автомобіль у лінійці SUV, який отримав назву Casper. Автомобіль виявився дуже популярним, як на батьківщині марки в Кореї, так і закордоном, що підштовхнуло керівництво автогіганта розпочати роботи над ще менш компактною моделлю. Зараз вона знаходиться на стадії тестування і носить кодове позначення Hyundai Ai3.

Подробиці

Передбачається, що новинка корейців буде мати плюс-мінус ті ж габарити, що і Casper, але виявиться трохи довшим за свого майбутнього партнера по модельному ряду.

Нагадаємо, довжина Casper складає 3595 мм, ширина – 1595 мм, висота – 1575 мм, а розмір колісної бази дорівнює 2400 мм.

Hyundai Ai3

На шпигунських фотографіях, злитих нещодавно в Мережу, автомобіль зображений з люком у даху, який, зважаючи на все, стане прерогативою найдорожчих комплектацій.

Hyundai Ai3

Список оснащення моделі повинен включати мультимедійну систему з сенсорним дисплеєм та інтерфейсами Apple CarPlay і Android Auto, а також бездротову зарядку для смартфонів, напівцифрову комбінацію приладів, клімат-контроль і багато іншого.

Лінійка двигунів нової моделі Hyundai засекречена, але деякі ЗМІ пишуть про те, що серійний кросовер Ai3 запропонують з тим же двигуном, який встановлюють у хетчбек Grand i10 Nios – це 1,2-літровий бензиновий мотор потужністю 83 кінські сили і 113 моменту. Зв’язку йому може становити, як МКПП, і автоматична трансмісія.

Hyundai Ai3

За неофіційною інформацією, незважаючи на трохи більші габарити в порівнянні з Casper, новий кросовер Hyundai стане найдоступнішою пропозицією компанії в сегменті кросоверів. Його ціна може становити близько 600 тисяч рупій (240 000 грн).

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: