В старому гаражі 40 років простояв легендарний спортивний кабріолет

Підпишись на нас:

Несподівана знахідка очікувала на прихильників ретро авто в штаті Монтана – в одному з гаражів знайдено легендарний спортивний кабріолет Chevrolet Camaro 1969 року. Автівка 40 років припадала пилом, а експлуатувати її перестали понад 35 років тому.

Про цікаву знахідку стало відомо завдяки Youtube-каналу The Montana Barn Find.

В авто виявлено документи техогляду, де вказано, що з 1979 року авто не експлуатувалося. Наступного разу водій за руль Chevrolet Camaro сів 1985 року, коли відігнав його до гаражу, де кабріолет спочивав довгі 35 років.

Звісно, що час залишив сліди на авто. На кузові видні сліди іржі, де-не-де є прояви того, що авто потрапляло в ДТП, а тканинний верх драний. Але загальний стан авто є задовільний, тому спорткар буде легко відновити. Зараз легендарний Camaro вже реставрують.

Chevrolet Camaro є машиною спортивного класу. Під капотом знаходиться 5,7-літровий 300-сильний V8, авто за 8 секунд набирає до 100 км/год і може досягти 200 км/год. Окрім того авто даної моделі мали удосконалені гальма, підвіску та трансмісію. Авто має рідкісне зелене забарвлення.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: