Названо 5 недорогих вживаних автомобілів, з якими можна забути про додаткові вкладення

Підпишись на нас:

Пошук вживаного автомобіля починається не з визначення відповідної марки та моделі, а з бюджету, який можна витратити на придбання. Якщо ваш бюджет в межах 300 тисяч гривень, за ці гроші зараз мало гідних варіантів навіть на вторинному ринку. Однак не все так сумно. Є 5 моделей в даному ціновому діапазоні, які майже не вимагають вкладень після покупки.

Skoda Octavia

Для придбання такого автомобіля цей бюджет виглядає скромно, особливо якщо говорити про моделі 2012 року і свіжіше. Але завжди можна звернути увагу на старші моделі, а саме на 2008 — 2010 роки виробництва. Ці авто зараз і продаються в районі цінника в 300 тисяч гривень. При цьому за такі гроші можна отримати собі Octavia у хорошому технічному стані без нарікань до кузова та інших моментів, але, щоправда, і пробіг буде відповідний 200 і більше тисяч кілометрів.

Chevrolet Cruze

Chevrolet Cruze

Автомобіль добре себе зарекомендував як щодо надійності, так і доступності у змісті. Крім того, Cruze має непогані модифікації з ресурсними і досить потужними моторами, а також живучими КПП. Не обійшлося у цього автомобіля і без мінусів, але вони не такі суттєві на тлі переваг. Розглянути в даному випадку можна буде модель 2012-2014 років випуску в гідному стані і без суттєвого пробігу.

Toyota Corolla

Toyota Corolla

Ні для кого не є секретом, що це одна з найбільш вдалих моделей виробника, яка масово продається по всьому світу. Безумовно, нова Corolla коштує великих грошей та й знайти її буде не просто. Тому обмежитися можна вживаним автомобілем у бюджеті до 300 тисяч гривень. За ці гроші можна взяти ТС 2008 — 2010 років виробництва у дуже хорошому стані та без якогось захмарного пробігу. Автомобіль надійний, комфортний і має дуже приємний дизайн, який не застарів навіть в даний час.

Volkswagen Polo

Volkswagen Polo

Не можна в цьому бюджеті не розглянути і цей цікавий автомобіль B-класу, який помітно виділяється на тлі конкурентів за рахунок свого технічного оснащення, динаміки та гарної керованості. На даний момент сума в 285 тисяч гривень дозволяє потенційному покупцю розглянути для покупки Polo 2013 – 2015 виробництва в дуже хорошому стані. У тому числі за цю суму можна спробувати знайти авто з потужнішим 1,4-літровим турбованим двигуном та роботизованою трансмісією.

Volvo S60

Volvo S60

Безумовно, з одного боку бюджет у 300 тисяч гривень не можна назвати якимось серйозним у наш час, але все ж таки навіть з цими грошима можна підібрати собі авто комфортніше з дуже багатим технічним оснащенням і, що найголовніше, продуманою безпекою. Відмінним варіантом може стати седан від марки Volvo 2008 – 2009 років випуску в хорошому технічному та косметичному стані. Це досить ресурсний автомобіль, який вимагає лише своєчасного обслуговування у перевіреній майстерні.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: