Volkswagen готує недорогий електрокар: перші фотографії нового ID.2

В даний час у стадії розробки знаходиться нова модель Volkswagen ID.2 2025 року. Це буде електричний автомобіль початкового рівня. У ньому використовуватиметься платформа MEB Entry, яка є еволюцією існуючої платформи. Спочатку запуск «електрички» був намічений наступного року, проте його презентація може бути відкладена. При цьому автомобіль уже вийшов на випробування.

Підпишись на нас:

Концепт VW ID. 2all був офіційно представлений у березні минулого року. Зараз фотографи-«шпигуни» зняли прототип майбутньої серійної моделі під час тестових заїздів. У автомобіля модифікований кузов ID.3. Поки що зміни в машині не надто помітні, проте можна побачити, що на передньому крилі з боку пасажира встановлено роз’єм для зарядки. А зменшені задні двері натякають на коротшу колісну базу.

Volkswagen ID.2

Раніше виробник заявляв, що серійний ID.2 буде коштувати менше ніж 25 тисяч євро (1,4 млн. гривень в еквіваленті). Під час дебюту концепту компанія пообіцяла подати дорожній варіант у 2025 році. Однак у звітах сказано, що його випуск може бути відкладений. Найімовірніше, так воно і буде, адже тестові екземпляри почали з’являтися лише зараз. Що стосується технічних характеристик новинки, то відомо, що це буде передньопривідний автомобіль з ефективними приводом, акумулятором і технологією зарядки. Концепт оснащувався електромотором потужністю 223 л. із запасом ходу до 450 км.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: