Водії пояснили, що зробити, щоб килимки у салоні були чистими завжди

Як би водії ретельно не очищали салон автомобіля, одна деталь завжди залишається найнепрезентабельнішою - це килимки. Згодом гума псується і дряпається настільки, що очистити її і привести в первозданний вигляд практично неможливо. Проте досвідчені водії давно знайшли вирішення проблеми.

Підпишись на нас:

Звичайні гумові килимки з бортиками давно показали свою практичність та зносостійкість. Однак вони швидко втрачають зовнішній вигляд. Зараз багато автовласників купують 3D-килимки. Подряпини на них не так помітні, при цьому весь бруд і волога залишаються в спеціальних поглибленнях, тому зовні вони виглядають презентабельно. Але вони мають один мінус – це швидка втрата зовнішнього вигляду. З боку водія вони стираються всього за кілька місяців. З боку пасажирів трохи довше, але все ж таки також зношуються.

Якщо немає бажання щороку купувати нові килимки, можна очистити старі з бортиками. Для цього не підійде автохімія, яка використовується для очищення кузова та й щітки мало чим допоможуть. Однак є спеціальні засоби, призначені для гуми. Наприклад CarPro Retyre, Helpix Professional Чорна Гума і тому подібні. Їх легко використовувати, вони повертають килимкам первісний вигляд. Відтирати з їх допомогою можна також шини автомобіля та ущільнювачі на дверях, а можна придбати в будь-якому автомагазині.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: