Hyundai оновлює кросовер Ioniq 5: тепер він підготовлений для бездоріжжя

Підпишись на нас:

Компанія Hyundai підготувала несподіване оновлення для електричного кросовера Ioniq 5. Ця модель скоро вийде у новому виконанні XRT. Кросовер Hyundai Ioniq 5 2025 року в цій версії поки що анонсований для американського ринку. Точніше прототип корейської новинки помітили на місцевих дорогах. Не виключено, що ця версія буде доступна і в інших країнах.

Кросовер Hyundai Ioniq

Поки що корейська модель вкрита щільним камуфляжем. Його наявність говорить про те, що під час підготовки нової версії Hyundai внесе чимало змін у конфігурацію кузова. Ймовірно, кросовер отримає більш міцний передній бампер, на який вказує виступаючий буксирувальний гак. Задній також буде перероблено. На опублікованих фото видно, що салон у кросовера закритий щільною накидкою. Це також свідчить про те, що інтер’єр переживе масштабні зміни.

Кросовер Hyundai Ioniq 2025

Відомо, що версія Ioniq 5 XRT отримає спеціальний позашляховий режим E-Terrain, при підключенні якого змінюється перерозподіл тяги. Корейська модель у виконанні отримає ще й оригінальну піксельну головну оптику. На додаток до цього кросовер оснастять новим акумулятором, ємність якого доведена до 84 кВт * год. Тобто позашляховий Ioniq 5 став ще більш далекобійним.

Про технічну частину корейської моделі поки що мало що відомо. Швидше за все, автомобіль вийде у повнопривідному виконанні.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: