Новий великий кросовер Chery пристосований для «легкого бездоріжжя»

Підпишись на нас:

На цих фото можна знайти підтвердження того, що Chery позиціонуватиме цю модель не просто як міський кросовер, а модель для легкого бездоріжжя. Вперше на це натякнувши слоганом під час його анонсу – “Light off-road”. Тепер до цього слогану додалися зрозуміліші натяки.

Подробиці

Наприклад, на фото можна побачити, що TJ-1 взутий в грязьову гуму класу All-Terrain (A/T) з більш “зубастим” протектором. Такі шини найчастіше використовують для автомобілів, які їздять не тільки міськими дорогами з хорошим покриттям, але й відвідують бездоріжжя. Ще однією фішкою, якою китайці вирішили наділити свій крос, є напис “Привіт, власник!”, що проектується на поверхню із дзеркал заднього виду. Це має допомогти швидше знайти свій автомобіль у темний час доби.

Chery TJ-1

Є й додаткові фотографії інтер’єру кросовера. Почнемо з панелі приладів. Вона цифрова, маленька, позбавлена козирка. Загалом у найкращих традиціях китайського автопрому. Далі йде портретний екран мультимедійного комплексу. Він досить великий.

Chery TJ-1

Переміщуємося правіше і там встановлений ще один позашляховий атрибут — ручка для штурмана. Це ще раз наголошує на брутальному характері кросовера. А ось фізичних кнопок керування, за винятком, як на рульовому колесі, побачити не вдається, все керування, судячи з усього, відбуватиметься через дисплей мультимедійного комплексу.

Chery TJ-1

Технічних особливостей відомо небагато. Поки що повідомляється тільки те, що кросовер отримає два на вибір ДВС — на 1.6 і 2.0 літра. Обидва турбовані. Крім того, до асортименту увійде і гібридна установка, але пізніше. Автомобіль мають представити влітку поточного року, але про точну дату також нічого невідомо.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: