Китайські панцерники з баштою для кулемету помітили в центральній частині Москви

Підпишись на нас:

Поліція Московського метрополітену придбала броньований автомобіль китайського виробництва, імовірно Dongfeng EQ2091XFB. В останні місяці Московський метрополітен постійно збільшував кількість бронетехніки, включаючи щонайменше 15 броньованих автомобілів «Буран», З-СТС «Ахмат» і «Патруль» від КАМАЗу.

Dongfeng EQ2091XFB

На фотографіях, які ширяться в соцмережах, зображений транспортний засіб із символікою ГУП «Московський метрополітен». Поки точна модель офіційно не підтверджена, відомо, що автомобіль був виготовлений у Китайській Народній Республіці. За попередніми даними, це Dongfeng EQ2091XFB, дев’ятитонна вантажівка, яка продається в Китаї як «військова машина для проведення антитерористичних операцій». Вона може протистояти вогню з автоматів Калашникова (AK-47) і виконує різні функції, включаючи прикордонне патрулювання, антитерористичні операції, боротьбу з масовими заворушеннями, порятунок на полі бою, миротворчі місії, командування зв’язком, озброєний супровід і допомогу при стихійних лихах.

Dongfeng EQ2091XFB

Це придбання є четвертим поповненням парку броньованих вантажівок Московського метрополітену за чотири місяці. За цей період служба транспортної безпеки метрополітену придбала не менше 15 панцерників російського виробництва, серед яких моделі «Буран», «З-СТС «Ахмат», «Патруль».

Dongfeng EQ2091XFB продається компанією Hubei Off-Road Special Vehicle Co., Ltd., ціни коливаються від 129 800 до 269 800 доларів США за одиницю залежно від конфігурації. Він доступний у різних кольорах і може бути налаштований за допомогою різних двигунів, коробок передач, розмірів шин, типів сидінь і систем озброєння. Додаткові конфігурації пропонують різні рівні балістичного захисту, отвори для зброї, кондиціонер і гідропідсилювач керма. Розміри автомобіля становлять 5950 мм в довжину, 2485 мм в ширину і 2400 мм у висоту до верхньої частини вантажівки. Його колісна база становить 3700 мм, споряджена маса — до 7500 кг, а максимальна повна маса — 9000 кг.

Автомобіль оснащений 6,7-літровим двигуном Dongfeng Cummins Isde210 40 і шестиступінчастою механічною коробкою передач, в якості опції доступна автоматична коробка передач. Він має максимальну вихідну потужність 155 кВт (208 к.с.) і максимальний крутний момент 800 Нм. Обсяг паливного бака становить 230 літрів, а максимальна швидкість автомобіля становить 125 км/год. Дорожній просвіт становить 305 мм, що дозволяє долати вертикальні перешкоди висотою до 450 мм. Автомобіль має максимальну прохідність 60%, глибину переходу вбрід до 1,2 метра та мінімальний радіус повороту вісім метрів.

Dongfeng EQ2091XFB

Розрахований на розміщення до 10 пасажирів, Dongfeng EQ2091XFB має відкидні сидіння, розташовані вздовж внутрішніх сторін. Він має постійну систему приводу з двома рівнями високого та низького, чотиритонну передню вісь, п’ятитонну задню вісь і шини 11R18. Електрична система працює від мережі 24 В. Корпус виготовлено з 4-мм куленепробивної сталі та композитного куленепробивного скла з додатковими захисними елементами, доступними для більш високого рівня захисту.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: