Як своїми руками зробити освіжувач повітря для автомобіля

Підпишись на нас:

У магазинах можна знайти багато освіжувачів повітря, призначених спеціально для автомобіля. Однак такі засоби мають серйозні недоліки.

Подробиці

По-перше, у складі нерідко виявляються небезпечні сполуки. По-друге, запах може виявитися надто сильним. По-третє, такі засоби досить дорого коштують. У подібних обставинах водію, який бажає освіжити салон свого транспортного засобу, варто задуматися про створення освіжувача повітря своїми руками. Тоді вийде і заощадити гроші, і убезпечити себе.

Що знадобиться

Потрібно взяти маленьку скляну ємність із кришкою. Тара повинна поміщатися у підскляннику. Ідеальний варіант – баночка, в якій було дитяче пюре.

Знадобиться і тонкий шмат тканини, через яку без проблем проходить повітря. Також варто підготувати такі засоби, як харчова сода та ефірна олія.

Як правильно робити ароматизатор

З баночки треба зняти кришку. В кришці слід зробити одне велике або багато маленьких отворів.

У скляну тару слід насипати приблизно 130 г соди. Туди додати кілька крапель ефірного масла.

На заповнену ємність покласти шматок тканини. Баночку закрутити кришкою, в якій раніше були зроблені дірочки.

Перед використанням пристосування потрібно переконатися в тому, що тканина добре закріплена, а її розміру вистачило для попадання на різьбу.

Банку можна поставити у підсклянник. Тепер зайві запахи в салоні авто поглинатимуться. Замість смороду буде з’являтися приємний аромат.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: