Жінка їздила на пошкодженому позашляховику, замінивши заднє скло подушками

Підпишись на нас:

Звичайний день патрулювання для австралійської поліції приніс один великий сюрприз. Це був Hyundai Palisade, який проїхав повз них без великої частини кузова.

Подробиці

41-річну жінку за кермом зупинили після того, як поліцейські помітили, що на її позашляховику відсутня вся передня частина. Недаремно правоохоронці не повірили своїм очам і «довелося пересвідчитися», щоб до кінця зрозуміти, що відбувається з автомобілем.

Hyundai Palisade Hyundai Palisade

Поліція не знала, що це був не перший виїзд цього позашляховика в такому вигляді. На початку тижня її оштрафували з тієї самої причини. Незрозуміло, чому в Palisade не вистачало стільки панелей кузова, фар і лобового скла, хоча аварія здається надійним припущенням. Зважаючи на це, у позашляховика, схоже, усі подушки безпеки були цілі, тож або їх замінили, або зіткнення сталося на низькій швидкості. Але наявність позаду двох звичайних подушок замість склад, не може не викликати посмішку, так про безпеку задніх пасажирів жоден автовиробник не дбає. 🙂

Hyundai Palisade

Крім відсутнього заднього скла та тріснутого бампера, не було в автомобілі і пластикової обшивки кузова на лівій задній колісної арки. Поліція штату Вікторія каже, що згаданий Hyundai був випущений в 2022 році. Жінка отримала штраф у розмірі 740 доларів США, а зупинили її приблизно за 15 миль (25 кілометрів) від дому, в Брайтоні.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: