Названі ТОП 10 дешевших, але цікавіших за Tesla електромобілів

Підпишись на нас:

Сімейна модель Y від Tesla дає покупцям більш доступний спосіб володіти позашляховиком Tesla. За останні роки ринок кросоверів/позашляховиків перенасичений, і кожен виробник розробляє власні пропозиції. Tesla добре відома своїми електромобілями, але останніми роками також зазнала неабиякої частки поганої слави в пресі. Деякі покупці повідомили про низьку якість збірки та надійність. Незважаючи на це, модель Y посіла 5 місце в рейтингу надійності електромобілів Consumer Reports.

Заснована на Model 3, Model Y є ідеальним вибором для тих, хто бажає більш високого сидіння та стилю SUV. Автомобіль пропонує пристойний запас ходу, до 480 км, досяжних у «моделі Long Range», і навіть базовий варіант може проїхати 450 км. З початковою ціною в 52 630 доларів США має сенс подивитися, що ще може запропонувати ринок. Наступні моделі є серйозними конкурентами Model Y і не тільки економлять гроші, але й мають дещо крутіші можливості.

10. Audi Q4 e-tron

Audi Q4 e-tron

Компактний Audi Q4 e-tron може похвалитися високою якістю Audi, з використанням високоякісних матеріалів і розподільних пристроїв. Інформаційно-розважальна система побудована на 11,6-дюймовому сенсорному екрані, а панель приладів відображаються на 10,3-дюймовому цифровому дисплеї.

Є кілька різних варіантів силових агрегатів, найпотужнішим з яких є «50», який видає щедрі 300 к.с. 0-96 км/год займає всього 6 секунд і може проїхати вражаючі 485 км на одному заряді. Для тих, хто надає перевагу запасу ходу, «40» перенесе вас трохи далі, згасаючи після 515 км.

9. Hyundai Kona Electric

Hyundai Kona ElectricКомпактний Hyundai Kona Electric має багато спільного зі звичайною бензиновою Kona. Модель має зручний та добре сконструйований кузов. Високоякісна аудіосистема Infinity доступна як опція, а незмінно популярні Apple CarPlay і Android Auto є в стандартній комплектації.

Kona оснащений електродвигуном потужністю 201 к.с. і акумулятором на 64 кВт/год, що забезпечує пристойний запас ходу до 415 км.

8. Volkswagen ID.4

Volkswagen ID.4

Позашляховик Volkswagen ID.4 буде створюватися на території штату Теннессі для внутрішнього ринку США. Найдешевша модель у лінійці оснащена батареєю ємністю 58 кВт/год, що забезпечує запас ходу в 334 км. Вибирайте більш потужну модель із подвійним двигуном, і в поєднанні з повним приводом ID.4 генерує завидні 295 к.с.

Автомобіль добре оснащений інформаційно-розважальною системою. Водії оснащені 12-дюймовим сенсорним екраном, а бездротові Apple CarPlay і Android Auto входять у стандартну комплектацію.

7. Hyundai Ioniq 5

Hyundai Ioniq 5

Компактний і футуристичний Hyundai Ioniq 5 безумовно виділяється з натовпу. Вихідна потужність коливається від 168 к.с. в одному двигуні до колосальних 320 к.с. у варіанті з повним приводом. Завдяки всій цій потужності Ioniq 5 може розганятися від 0 до 96 км на годину менш ніж за 5 секунд.

Автомобіль можна оснастити деякими розумними та високотехнологічними засобами видимості. Як дзеркала заднього виду, так і бокові дзеркала можна оновити до альтернативних цифрових камер. Відсутність останнього покращує аеродинамічну ефективність автомобіля, допомагаючи отримати максимальний запас ходу.

6. Polestar 2

Polestar 2

Polestar 2 має максимальний запас ходу 434 км, починаючи з варіанту з одним двигуном потужністю 228 к.с. Виберіть потужнішу модель із подвійним двигуном, потужністю 402 к.с., і тоді запас ходу трохи зменшиться до 418 км. З цим додатковим двигуном 0-96 км/год отримаєте всього за 4,5 секунди.

Будучи похідним від Volvo, салон дуже добре обладнаний і є чудовим місцем, щоб пробігти якмога більше кілометрів. 11,2-дюймовий дисплей у стилі планшета домінує на панелі приладів і дозволяє контролювати основні функції. Автомобіль оснащений усіма технологіями безпеки та отримав завидну 5-зіркову оцінку NHTSA.

5. Mini Cooper Electric

Mini Cooper Electric

Завжди популярний Mini тепер доступний з електричною силовою установкою. Цей компактний автомобіль завжди вирізнявся у міському середовищі.

Cooper Electric використовує акумулятор ємністю 28,9 кВт/год і передньопривідний двигун, який генерує 181 к.с. Хоча орієнтовний запас ходу в 177 км не дозволить подорожувати далеко, цього більш ніж достатньо для багатьох міських водіїв.

4. Toyota bZ4X

Toyota bZ4X

Абсолютно новий bZ4X від Toyota впевнено перенесе бренд у сферу електрифікації. Він демонструє гострий і спортивний стиль і доступний з двома варіантами трансмісії.

Перший — одномоторна версія потужністю 201 к.с., яка приводить в рух тільки передні колеса. Вибирайте подвійний двигун, установку повного приводу, і потужність збільшиться до 215 к.с.

3. Kia EV6

Kia EV6

Kia EV6, названий «Кращим позашляховиком року 2023 у Північній Америці™»,. Ультрасучасний електричний кросовер створює основу для того, що буде випускати Kia у найближчі роки. Доступно кілька версій, першою з яких є модель із заднім приводом потужністю 167 к.с. Покупці також можуть вибрати повнопривідну версію, яка випускається у варіантах потужністю 320 к.с. і 576 к.с.

Consumer Reports стверджують, що Kia EV6 наразі є найнадійнішим електромобілем, який можна купити за гроші. Вони нагородили модель чудовими 84/100 за надійність і 91/100 загальною оцінкою.

2. Ford Mustang Mach-E

Ford Mustang Mach-E

Mustang Mach-E — це перша спроба Ford створити повністю електричну модель з нуля. Модель, що отримала свою назву від легендарного маслкара, має багато чого гідного. Інтер’єр має футуристичний дизайн із величезним 15,5-дюймовим вертикально встановленим сенсорним екраном інформаційно-розважальної системи, розташований у центрі панелі приладів.

Доступні два типи акумуляторів: 70 кВт/год, як стандартна опція, та 91 кВт/год у версії з розширеним діапазоном.

Виберіть одну з моделей GT, і двигуни вироблятимуть вражаючі 480 к.с. У цій специфікації Mach-E GT Performance може розганятися від 0 до 60 миль на годину всього за 3,5 секунди.

1. Nissan Leaf

Nissan Leaf

Це автомобіль, який визначав сегмент, і привів електромобілі до мейнстріму. Електромобілі, які з’явилися до нього, просто не були доступні пересічному споживачеві. Версія 2023 року залишається доступним варіантом, базова модель коштує менше 30 000 доларів.

Будучи компактною моделлю, це відмінний варіант для молодих сімей і міських жителів. Зовнішній вигляд автомобіля покращено, модель має перероблену решітку радіатора, підсвічений значок Nissan і вражаючі нові легкосплавні диски.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: