Експерт розсекретив 6 способів, що допоможуть виявити двигун після капремонту

При купівлі автомобіля на вторинному ринку дуже важливо переконатися, що двигун не піддавався капітальному ремонту. Справа в тому, що при різноманітних втручаннях немає гарантії, що всі роботи виконані правильно і не з'явиться надалі проблем із силовим агрегатом, вартість відновлення якого обходиться дуже дорого. Перекупник назвав шість способів, які допоможуть зрозуміти, що втручання було.

Підпишись на нас:

Так, ремонт може бути зроблений частково чи повністю. У першому випадку змінюють кільця поршнів, сальники та вкладиші коленвала, прокладку ГБЦ. Повний ремонт включає розточування циліндрів і заміну поршнів.

Першим показником проведення робіт може бути зайве чисте місце під капотом. Герметик, нанесений напливами, також свідчить про наявність втручань. На болтах, призначених для фіксації головки блоку циліндрів, можуть бути помітні подряпини від інструменту.

Оцінити стан мотора можна і просто знявши пробку з маслозаливної горловини. Якщо під нею є емульсія білого кольору, ймовірно двигун був перегрітий або антифриз потрапив в мастило. Якщо з’явився сизий або блакитний відтінок із вихлопної системи, значить, мотор не в порядку. Крім того, вихлоп білого кольору також свідчить про наявність проблем, в даному випадку з прокладкою ГБЦ або наявністю мастила в охолоджувальній рідині.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: