Дві Tesla Model 3 зняли момент ДТП з фургоном на свої камери TeslaCam

Підпишись на нас:

Два власники Tesla Model 3 разом їхали однією дорогою, коли в результаті унікального інциденту з фургоном Tesla одного власника сильно постраждала. Іншому власнику Model 3 дуже пощастило, що він також не став жертвою ДТП.

Подробиці

Даріус і Хантер, їхали на роботу, один на чорній Tesla , а інший на червоній моделі. Коли вони піднялися через пагорб, білий робочий фургон повертав перед ними, але раптом зупинився посеред дороги.

Хантер на червоній Model 3 (яка виглядає помаранчевою на початку відео) повернув ліворуч від фургона, намагаючись уникнути його, але все одно підрізав його. На щастя, він зміг відновити керування перед тим, як ледь не зіткнувся з транспортом на зустрічній смузі.

Тим часом Даріус, який був за кермом чорної Model 3, виїхав праворуч від мікроавтобуса, в результаті чого розминувся з мікроавтобусом. Поліція, яка прибула на місце ДТП дійшла висновку, що водій мікроавтобуса винен у небезпечному повороті.

На щастя, жоден із власників Model 3 не постраждав. Хантер звернувся до страхової компанії водія фургона, щоб покрити ремонт. На момент публікації відео він ще чекав кошторис ремонту.

В відео нижче  ще 19 кліпів, надісланих власниками Tesla, які стали учасниками, або свідками подібних ДТП:

 

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: