Дизайн бюджетного кросовера Geely і Volvo розкритий до презентації

Підпишись на нас:

Компанія Lynk & Co вирішила опублікувати декілька фотографій свого майбутнього кросовера середнього розміру Lynk & Co 08 напередодні його повної презентації, яка, як очікується, відбудеться 25 березня. На основі платформи, розробленої за сприяння Volvo, новий гібридний SUV задасть мову дизайну бренду в найближчому майбутньому.

Подробиці

Хоча є лише кілька фотографій для перегляду, ми маємо достатньо, щоб побачити, що авангардний позашляховик буде красивим, хоча й трохи неортодоксальним. Спереду відсутність решітки свідчить про те, що це буде електрифікований автомобіль, тоді як вилоподібні світлодіодні ДХО є спрощеним варіантом старих фар бренду.

Lynk & Co 08 Lynk & Co 08 Lynk & Co 08

Чорна обшивка вздовж колісних арок охоплює лише їх верхню частину та допомагає підкреслити великі вишукані багатоспицеві колеса.

Lynk & Co 08

Розташування дверних ручок врівень допомагає залишити округлу лінію плеча нового Lynk & Co 08 непорушною. Акцентна лінія та глибока виїмка в нижній частині також надають SUV скульптурної якості.

Lynk & Co 08

Ззаду задні ліхтарі простягаються по всій задній частині автомобіля з двома рельєфними елементами в центрі, які фіксують значок Lynk & Co. Помітне використання чорного кольору на стійках даху та нижній частині автомобіля допомагає візуально зменшити автомобіль.

Lynk & Co 08

Єдина опублікована фотографія інтер’єру оповита темрявою, на ній видно лише екран інформаційно-розважальної системи. Великий сенсорний екран встановлено в портретній орієнтації та показує плитки застосунків, схожих на ті, що ми бачимо в смартфоні.

Lynk & Co 08 Lynk & Co 08 Lynk & Co 08

Хоча Lynk & Co не розкриє багато іншого до 25 березня, є інформація, що 08 базуватиметься на платформі CMA, яка була розроблена спільно з Volvo . Очікується, що потужність буде надходити від гібридної силової установки, яка оснащена 1,5-літровим чотирициліндровим двигуном з турбонаддувом. Чи будуть запропоновані додаткові опції трансмісії, ще невідомо.

Lynk & Co 08

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: