Армія США отримає додаткові автомобілі з системами боротьби з безпілотниками

Підпишись на нас:

Leonardo DRS отримав замовлення на поставку армії США додаткових систем боротьби з безпілотними літальними апаратами (C-UAS).

Подробиці

Угода підтримує програму інтегрованої системи ураження мобільних низьких, повільних і малих безпілотних літальних апаратів (M-LIDS) армійського Управління інтегрованих вогневих можливостей.

Згідно з угодою, компанія надасть авто з можливістю кінетичного ураження цілі та відповідні запчастини для перехоплення невеликих безпілотних літальних апаратів за допомогою радіоелектронної боротьби.

Система M-LIDS поєднує в собі можливості 30-міліметрової гармати з ефектором кінетичного ураження XM914 і реконфігурованої вежі інтегрованої збройової платформи від розробника Moog Inc.

Замість вибухівки M-LIDS вражає зброю противника за допомогою високошвидкісного удару та руйнівних ударних хвиль.

«Leonardo DRS пишається тим, що є членом команди M-LIDS, і ми цінуємо можливість поставити додаткові транспортні засоби. Безпілотники стали небезпечною загрозою для наших бійців», — заявив генеральний директор DRS Land Systems і старший віце-президент Аарон Хенкінс. «Постачання транспортних засобів M-LIDS залишається одним із наших найвищих пріоритетів, і ми раді цьому новому замовленні».

Угода укладена після контракту на суму 60 мільйонів доларів, підписаного DRS та армією США на підтримку програми M-LIDs у 2022 році. Того ж року було продемонстровано M-LIDS із установкою на транспортний засіб для випробування кінетичних і некінетичних можливостей.

Успіх іспитів дозволив обороні США збільшити кількість техніки на закордонних військових об’єктах і в силах союзників. DRS є провідним постачальником системної інтеграції для мобільних платформ армії США C-UAS.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: