Українська десантна бригада захопила 7 російських танків у Курській області

Підпишись на нас:

За даними 80-ї десантно-штурмової бригади, ЗСУ захопили сім російських танків у Курській області з початку вторгнення. Серед вилучених машин — одна з найсучасніших моделей танків Росії Т-90М «Прорив», а також чотири танки Т-80БВМ і два танки Т-72.

80-та десантно-штурмова бригада, один із кількох українських підрозділів, які беруть участь у Курській операції, планує включити ці трофейні танки до свого арсеналу для майбутніх боїв з російськими військами. Однак військовослужбовці повідомляють, що танки перебувають у різному технічному стані: одні потребують лише незначного ремонту систем зв’язку, а інші потребують капітального ремонту, повідомляє «Мілітарний».

Захоплений російський танк

Один із танків Т-80БВМ був захоплений під час бою в районі міста Суджа. Українські десантники під час додаткової розвідки місцевості за допомогою безпілотника виявили покинутий російський танк.

Т-90М «Прорив» був захоплений під час нальоту 80-ї десантно-штурмової бригади в тилу ворога. Українські силовики помітили, як російський солдат безуспішно намагався завести танк. Пізніше розслідування показало, що батареї танка були повністю розряджені, що перешкоджало його роботі під час бою.

Захоплений російський танк

Офіцер 80-ї десантно-штурмової бригади повідомив, що після заміни батарей знадобилося приблизно десять спроб завести Т-90М, перш ніж вони змогли перевести його на свої позиції.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: