ЗСУ розірвали російські лінії постачання в Курській області

Підпишись на нас:

Українські військові успішно зірвали логістику ворога в Курській області Росії, повідомляє волонтер і блогер Сергій Стерненко. Ця операція включала відсікання та оточення російського угруповання чисельністю приблизно 3000 військовослужбовців, фактично ізолюючи їх у цьому районі.

Нещодавні кадри, опубліковані Стерненком, показують українські удари по тимчасових мостах і ворожих колонах у Курську, включаючи повне знищення понтонного мосту, який росіяни намагалися побудувати через річку Сейм. Вони були зведені замість мостів, раніше знищених ЗСУ. Ці дії є частиною ширших зусиль із блокування російських переміщень і нейтралізації їхньої здатності поповнювати запаси чи зміцнювати свої позиції.

The Wall Street Journal повідомляє, що сміливий наступ на Курську область здивував не лише російські війська, а й українських військових:

Архітектором операції в звітах називають Сирського. Його тактика виявилася ефективною й під час наступу на Харків у 2022 році. Курська операція отримала широке визнання за її планування, секретність і швидке виконання.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: