Панцерник Cougar польської армії вперше показали на виставці MSPO 2024

На міжнародній виставці оборонної промисловості MSPO, що проходила в Польщі, польські військові представили нову броньовану машину Cougar MRAP (Mine Resistant Ambush Protected). Ці транспортні засоби, призначені для захисту солдат від вибухових загроз, адже у 2021 році було видано наказ про посилення безпеки та мобільності польських сил у зонах підвищеного ризику.

Підпишись на нас:

Cougar H4×4, базова версія сімейства автомобілів Cougar, вирізняється здатністю перевозити солдатів у зоні бойових дій, особливо в умовах високої небезпеки мінно-саморобних вибухових пристроїв. Окрім транспортування військ, ці транспортні засоби виконують інші важливі функції на полі бою, такі як знешкодження вибухових боєприпасів (EOD), транспортування артилерії, командна та матеріально-технічна підтримка, а також місії з медичної евакуації (CASEVAC), забезпечуючи тим самим важливу оперативну універсальність для армії.

Cougar MRAP розроблені для подолання різноманітних рельєфів і суворих погодних умов. Їхня незалежна система підвіски (ISS) забезпечує підвищену мобільність по пересіченій місцевості, навіть при великому навантаженні. Вони можуть долати складні перешкоди, такі як канави або схили з ухилом до 60%. Вони також здатні долати водні перешкоди глибиною до одного метра без спеціальної підготовки.

Cougar MRAP оснащений двигуном потужністю 330 кінських сил, важить 19,5 тонн і розвиває максимальну швидкість 89 км/год. Транспортний засіб може перевозити корисне навантаження 2,3 тонни і має запас ходу 675 кілометрів. Завдяки кліренсу 0,38 метра, довжині 6,35 метра, ширині 2,72 метра та висоті 3,02 метра ці автомобілі пропонують ідеальне поєднання захисту та продуктивності.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: