69-річного водія, який переслідував і збив байкера, засудили до 8 місяців в’язниці

Підпишись на нас:

Гнів на дорозі не окупається, і 69-річний Ґрем Робінсон зрозуміє це нелегким шляхом. Він сидить у в’язниці після того, як збив мотоцикліста після небезпечної погоні. Кадри з його власного відеореєстратора стали основною частиною його обвинувачень.

Подробиці

Очевидно, 5 серпня 2022 року Робінсон крикнув водієві Ліаму Гесту: «Я збираюся збити тебе з мотоцикла». Те, що сталося далі, було знято на відео. Робінсон повертає перед іншою машиною, що рухається, щоб не відстати від мотоцикліста.

Коли погоня переміщається з тротуару на ґрунтову дорогу, Робінзон ловить і збиває власника двухколісного транспортного засобу. За словами пенсіонра, який керував автомобілем, мотоцикліст вдарив дзеркало авто рукою. Хоча аварія виглядає досить грубою, Гест обійшовся лише порізами та подряпинами. Пізніше він скаржився на біль і моральне потрясіння.

Як повідомляє Telegraph, Робінсон спочатку збрехав поліції і сказав, що не тільки його відеореєстратор зламався, але його навіть не було в машині під час аварії. Але вилучені згодом кадри з відеорегістратора показують, як Робінсон мчав по стоянках і дорогах зі швидкістю до 80 км/год. Згодом він визнав себе винним у небезпечному водінні та перешкоджанні діям поліції.

Зараз Робінсон відбуває восьмимісячний термін. Крім того, йому заборонено керувати транспортним засобом на три роки та чотири місяці, і він підлягає розширеному повторному тесту, якщо він спробує знову сісти за кермо після цього.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: