Механік розбив рідкісний автомобіль, який коштував 100 000 доларів

Підпишись на нас:

Один автомобільний ентузіаст з Австралії пережив найгірший кошмар кожного автовласника. Залишивши свою машину, Holden Commodore VL 1986 року випуску, на технічне обслуговування, він повернувся через деякий час і виявив, що її розбив механік.

Подробиці

Кадри автомобіля після аварії від австралійського 7News показують значні пошкодження передньої частини, із загнутим капотом і зруйнованою кузовною конструкцією. Крім того, пошкодження видно на задній частині автомобіля, де кришка багажника загнута вгору, а бампер звисає з машини.

Holden Commodore VL 1986 року випуску

За інформацією ЗМІ, механік виїжджав на машині для перевірки її можливостей і не впоравшись з керуванням, врізався в три інші транспортні засоби, завдавши їм пошкоджень.

Як повідомляє CarExpert, вартість класичного Holden, який був розбитий становить 150 000 австралійських доларів (100 635 доларів за поточним курсом).

Остання версія Commodore першого покоління, VL, була зроблена в 1986-1988 роках. Хоча додаткові подробиці щодо цієї конкретної моделі недоступні, автомобіль пропонувався з 5,0-літровим V8, оснащеним чотирикамерним карбюратором Rochester. Автомобіль із заводу виробляв 164 к.с.

Поліція досі з’ясовує, як сталася аварія. Наразі жодних звинувачень не висунуто.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: