«Старий» Subaru Forester спробували зробити більш спортивним: випущена нова версія STI Sport

Підпишись на нас:

Стара версія Subaru Forester 2024 продовжує продаватися в Австралії. І на місцевому ринку автомобіль отримав нову обмежену серію. Forester STI Sport поставляється з переналаштованою підвіскою та низкою інших покращень. А ось під капотом кросовера стоїть штатний 2,5-літровий двигун, потужність якого виробник вирішив не збільшувати.

Модифікація STI Sport пропонувалася для кросовера старої версії у Японії. Однак між нею та австралійською комплектацією є помітна різниця. Зокрема, замість 1,8-літрового турбованого двигуна під капотом автомобіля стоїть 2,5-літровий атмосферний двигун. Він видає 182 к.с. при 239 Н*м крутного моменту. Тобто австралійська версія на 7 л. потужніша. А ось рівень тяги у неї на 61 Н*м менший. В якості трансмісії в машині встановлені варіатор та система повного приводу.

Салон Forester STI Sport

Однією з особливостей новинки є передні та задні амортизатори, які, як стверджується, покращують динаміку водіння кросовера. Зовні автомобіль виділяється за рахунок червоного значка STI на задніх дверях, 18-дюймових темно-сірих легкосплавних дисків і затемнених вставок на радіаторній решітці, корпусах дзеркал, накладках і рейлінгах. Інтер’єр виконаний у поєднанні чорної та бордової обробки з оббивкою зі шкіри Nappa, доповненою червоним рядком. Оснащення машини включає 8-дюймову мультимедіа, підігрів передніх крісел, люк, аудіосистему з 8 динаміками та ін. Вартість моделі стартує з 1,47 млн. гривень в еквіваленті.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: