Білорусь стягнула до українського кордону вразливу техніку: що відомо

Підпишись на нас:

Білорусь доправила до кордону з Україною левову частину своєї військової техніки. Важка військова техніка виконує не лише функцію оборони, а й обладнана додатковим захистом у вигляді риштувань з сітками. Такою інформацією поділились білоруські колеги.

Білорусь стягнула до українського кордону вразливу техніку: що відомо

В мережі з’явились світлини, де видно, що на стареньких «катюшах» встановлено БМ-21 «Град». На додачу видно, що пускова установка реактивної системи залпового вогню, кабіна та двигун колісного шасі Урал-4320 щільно прикриті екранами із «сітки рабіца».

Це не єдиний випадок такої броні. На додачу БТР-80 отримав потужніший захист у вигляді сітки, але це позначилось на бойовій потужності машини. Справа в тому, що даний захист позбавив стрільця можливості вести вогонь по боках, оскільки ліврея з сітки не дозволить це зробити. Також обмеженим став фронтальний вогонь, адже перед закритий сіткою. Тобто булоруси ускладнили собі роботу тим, що зменшили сектор ведення вогню.

Саме тому експерти пророкують такій техніці повний провал, якщо вона заїде на територію України. Адже обмежений сектор стрільби зробить техніку швидкою мішенню для українців.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: