З пробігом 7000 км: електричний кросовер Ford виставлений на аукціон після ДТП

Підпишись на нас:

Електромобіль Ford Mustang Mach-E було виставлено на продаж через аукціон IAAI. У списку зазначається, що Ford має пошкодження «всюди», але, що важливо, зазначається, що позашляховик все ще працює та їздить. Отже життєво важливі (і дорогі) компоненти трансмісії не сильно постраждали.

Подробиці

Подробиці інциденту, в якому Mustang Mach-E отримав пошкодження невідомі, але кузов тут постраждав не дуже суттєво, більш значні пошкодження видно, коли ви дивитесь на колеса.

Дивлячись на Ford спереду, ви помітите, що обидва передні колеса були розвернуті в різні сторони. Тепер праве колесо дивиться праворуч, а ліве – ліворуч. Крім того, обидва задні колеса стоять у дуже дивних положеннях, що вказує на значні проблеми з підвіскою та можливі пошкодження шасі. Пошкодження підвіски настільки серйозні, що на одному зображенні салону Mach-E видно пружину, яка «прорвалася» у простір до ніг пасажира.

Незважаючи на те, що позашляховик має титул «знищений», він стає дещо привабливішим через те, що це варіант GT і він проїхав лише 4543 милі (7311 км). На момент публікації статті даного електромобіля Ford вже немає на аукціоні, але є схожий по пробігу, та з більш значними пошкодженнями кузова.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: