Виробник електроніки Sharp представив перший мінівен LDK+ з нестандартними кузовом і салоном

Підпишись на нас:

Компанія Sharp разом із тайванським Foxconn показали концепт нового мінівена LDK+. Ця модель стане першим автомобілем японського виробника побутової техніки. Офіційна презентація цього концепту відбудеться 17 вересня у рамках спеціалізованої виставки, яка пройде в Японії. Виробництво електрокара стартує за кілька років.

Представлений концепт відрізняється нестандартним виконанням як кузова, так і салону. У новинки велике лобове скло та відсутні звичні фари. Мабуть, замість них виробник використає довгу світлодіодну смужку, спереду мінівена. На даху новинки передбачається велика сонячна панель. Плоска бічна частина кузова доповнюється зсувними дверима, «втопленими» ручками та порівняно компактним склінням.

Концепт мінівена LDK+

Інтер’єр у новинки є, за задумом розробників, мобільною кімнатою. На опублікованих фотографіях показано, що всередині мінівена будуть розміщені лише 2 сидіння, звернені в задню частину, де знаходиться великий екран. Перед ним передбачається зона відпочинку зі столом.

Салон мінівена LDK+

Заявлено, що мінівен підтримує штучний інтелект, що забезпечує приблизно той самий рівень комфорту від користування побутовими приладами, який водії отримують удома. До вбудованого акумулятора можна буде підключати зовнішні пристрої. Характеристики мінівену не озвучені.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: