Hyundai представив 7-місну версію свого найдешевшого кросовера

Підпишись на нас:

В Індії відбулася офіційна презентація оновленого кросовера Hyundai Alcazar 2024 року. Ця модель практично повністю скопійована із Creta. Корейську новинку запропоновано в Індії за суму, еквівалентну 742 тисячам гривень у перерахунку за курсом. Кросовер представлений з дизельним та бензиновим мотором. За замовчуванням він оснащується трьома рядами сидінь.

Презентація кросовера Hyundai Alcazar

Alcazar оновився в стилі останньої Creta. 7-місний кросовер отримав аналогічну решітку радіатора, що відрізняється великими розмірами. Автомобіль оснащується тонкою головною оптикою. Спереду також передбачаються блоки із додатковими фарами. Бампер включає великий повітрязабірник з широкою металевою окантовкою.

Кросовер Hyundai Alcazar

В рамках проведеного оновлення Alcazar доповнили кількома функціями безпеки, що забезпечують напівавтономне керування на трасі. Також кросовер оснастили панорамним люком, камерами із 360-градусним оглядом, двозонною кліматичною установкою, вентиляцією передніх крісел, двома великими екранами та іншими опціями.

Стандартно під капотом розміщується турбований двигун об’ємом 1,5 літра, який розвиває до 158 л. та 253 Н*м. Опціонально пропонується турбодизельний агрегат того ж об’єму, що видає до 113 л. та 250 Н*м. Стандартно обидва двигуни поєднуються з 6-ступінчастою «механікою». Опціонально з першим йде 7-швидкісний “робот”, з другим – 6-діапазонний “автомат”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: