Бюджетний кросовер Skoda готується до оновлення: йому додадуть дорогих опцій

Підпишись на нас:

Компанія Skoda кілька років тому запустила на індійському ринку продаж компактного кросовера Kushaq. Розробка чеської моделі велася у Європі. Тому не дивно, що оновлений Skoda Kushaq 2025 почали тестувати на дорогах Євросоюзу. Автомобіль, який вийшов на випробування, лише частково закритий камуфляжем. Але він переживе глибоке оновлення.

Кросовер Skoda Kushaq

Знімки показують, що компанія Skoda переробить передню частину кузова. Згідно з ними, автомобіль отримає більш лаконічне виконання. Зокрема, його оснастили великою оптикою правильної форми. Решітка радіатора відрізняється компактними розмірами, тоді як повітрозабірник вийшов великим. Але позаду зміни у Kushaq менш помітні. Тобто Skoda точково переробила корму.

Про деталі салону ще нічого невідомо. Натомість європейські ЗМІ повідомляють, що Kushaq після рестайлінгу отримає більше технологічного обладнання. За чутками, його оснастять камерами, що забезпечують 360-градусний огляд, та кількома новими системами безпеки.

Кросовер Skoda Kushaq 2024

Офіційну дату презентації чеської новинки ще не розкрито. Можливо, вона дебютує на початку наступного року. Очікується, що кросовер вийде з тими самими турбодвигунами об’ємом 1 і 1,5 літра. Але їх, можливо, доопрацюють для підвищення паливної економічності. Зараз з цими двигунами пропонують 6-ступінчасту механічну або автоматичну КПП.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: